پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۰:۳۴

معاون سازمان صمت استان سمنان:

۶۱ پرونده تخلف برای نانوایی‌های استان سمنان تشکیل شد

۶۱ پرونده تخلف برای نانوایی‌های استان سمنان تشکیل شد

سمنان - معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت سمنان از اجرای طرح نظارت بر نانوایی‌های استان خبر داد و گفت: ماحصل این بازرسی‌ها تشکیل ۶۱ پرونده تخلف است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی یحیایی صبح دوشنبه در حاشیه بازدید از نانوایی‌های سمنان و در جمع خبرنگاران از انجام ۹۴۰ مورد بازرسی از نانوایی‌های استان با هدف نظارت ویژه بر رعایت اصول بهداشتی در نانوایی‌ها خبر داد و ابراز کرد: ۶۱ پرونده تخلف واحدهای نانوایی از زمان بروز کرونا تشکیل شده است.

وی ارزش مالی تخلفات صورت گرفته را بیش از ۱۷۵ میلیون ریال دانست و تصریح کرد: رعایت موازین بهداشتی در فرآیند تولید و عرضه نان در نانوایی‌های فعال در سطح استان سمنان یک اولویت برای صمت محسوب می‌شود.

ضرورت استفاده از دستکش

معاون صمت استان سمنان ضمن بیان اینکه پرونده‌های تشکیل‌شده برای بررسی و صدور رأی به تعزیرات حکومتی معرفی‌شده است، تاکید داشت: هرگونه عمل مغایر اصول بهداشتی در شرایط بحران بیماری همه‌گیر کرونا در نانوایی‌های این استان به طور مستمر و قاطع پیگیری شده و با متخلفان به طور جدی برخورد قانونی می‌شود.

یحیایی با بیان اینکه ۸۰۷ واحد نانوایی یارانه پز و آزاد پز در استان سمنان فعالیت دارند، یادآور شد: برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در واحدهای نانوایی مواد ضدعفونی‌کننده بهداشتی به همه واحدها توزیع شده و افراد داخل نانوایی نباید به هیچ عنوان با مشتریان ارتباط داشته باشند.

وی گفت: تمام واحدهای نانوایی موظفند از طریق دستگاه کارت‌خوان وجه را دریافت کنند و خود نیز حتماً دستکش و ماسک داشته باشند و علاوه بر اینکه فرد دریافت کننده کارت با شخص عرضه کننده نان یکی نباشد.

کد خبر 4888856

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha